E-FOIL 6'2

E-FOIL 6'2" Explorer

EFOIL 5’0″ Sport

De Lift eFoil maakt gebruik van de vooruitgang in lithiumbatterijtechnologie en draadloze communicatie om een ervaring te creëren die het gevoel van surfen combineert met dat van vliegen en snowboarden. Het resultaat is een krachtige, stabiele en verantwoordelijke rit met een maximale snelheid van 50 km p/u over elk water dat niet afhankelijk is van wind of golven.


Vanaf € 10.499,00
of betaal in termijnen vanaf € 348 per maand Meer info
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
9100

De nieuwe Lift eFoil: zwevend over het water - Noviteit van 2021

een hydroplane elektrisch board waarmee u met vrij hoge snelheden tot wel 50 km p/u over het water kunt zweven. U bestuurt het apparaat, dat grotendeels is gebouwd van koolstofvezel, met een compacte afstandsbediening.

 

Maak kennis met de Lift EFoil Sport

De Lift eFoil maakt gebruik van de vooruitgang in lithiumbatterijtechnologie en draadloze communicatie om een ervaring te creëren die het gevoel van surfen combineert met dat van vliegen en snowboarden. Het resultaat is een krachtige, stabiele en verantwoordelijke rit over elk water dat niet afhankelijk is van wind of golven.

Dolphin PoolBot PB35

Onze aandrijflijn biedt het meeste vermogen en de meeste betrouwbaarheid op de markt. Hij is vloeistof gekoeld, heeft directe aandrijving en is ontworpen om elke dag de hele dag te werken..

 • Het is strak en hydrodynamisch om de weerstand in het water te verminderen.
 • Het is ontworpen met minimale mechanische componenten (geen versnellingsbak) om de grootst mogelijke wendbaarheid, stilte en reactievermogen te bieden.
 • Hij is vrijwel onderhoudsvrij omdat hij is gebouwd om lang mee te gaan en ongelooflijk veel vermogen te leveren.
 • Het is op maat gemaakt van een blok van aluminium van de hoogste kwaliteit, met de hand gepolijst, uitgebalanceerd en behandeld voor de langst mogelijke levensduur bij maritiem gebruik.
 • Het is gebouwd met de beste stuwkracht / vermogen-verhouding om de levensduur van de batterij te verlengen en kracht en snelheid te leveren zonder ruis toe te voegen..

 

De nieuwe Lift eFoil: zwevend over het water - Noviteit van 2021.

 

Hoe werkt het?

De eFoil maakt gebruik van een lithium-ionbatterij die een stille elektromotor aandrijft die op een koolstofvezel watervliegtuig is gemonteerd. De motor wordt bestuurd door een draadloze afstandsbediening die communiceert met Bluetooth en waarmee u meer dan een uur kunt surfen met een snelheid van 40 km / u. Omdat de eFoil volledig elektrisch is, produceert hij geen uitstoot of geluid. Bovendien vereist het minimaal onderhoud.

Wie kan de EFoil gebruiken?

We hebben onze producten ontworpen waar iedereen van kan genieten, van beginners die op zoek zijn naar een leuke en veilige ervaring tot atleten die op zoek zijn naar hun volgende avontuur. Over het algemeen raden we de eFoil aan voor mensen van 16 jaar en ouder en met een gewicht van minder dan 120 kilo.

Active brush system

Draadloze bediening

Met onze gepatenteerde draadloze afstandsbediening kunt u de gashendel op de meest geïntegreerde manier bedienen en tegelijkertijd geavanceerde veiligheidsvoorzieningen bieden.

 

De Lift eFoil is al 10 jaar in de markt in ontwikkeling waarbij de laatste stand der techniek wordt gebruikt voor het blijven verfijnen en bij te stellen om de best mogelijke ervaring te creëren. Alles wat we doen is ontworpen om u maximale duurzaamheid, wendbaarheid en vloeibaarheid te bieden.

 • Onze eFoils en boards zijn gemaakt van eersteklas koolstofvezel. Dit stelt ons in staat om perfecte flexpatronen te creëren, terwijl we duurzaamheid toevoegen en het gewicht verminderen.
 • Onze vleugels zijn uitwisselbaar, dus u kunt verschillende ontwerpen gebruiken om verschillende vluchtsensaties te bereiken.
 • De montage is helder en eenvoudig: alle componenten kunnen binnen enkele minuten worden gedemonteerd voor transport.

Kenmerken

 • Grootte: 5'6
 • Gewicht: 20 kg inclusief verwijderbare batterij van 13,2 kg
 • Maximale belasting: 120 kg
 • Elektrische motor
 • Gebruiksduur: tot 90 minuten
 • Oplaadtijd: 150 minuten
 • Maximale snelheid: tot 50 km per uur
 • Draadloze afstandsbediening
 • 200' standaard vleugel

Meer informatie
SKU 9100
Merk LIFT eFOIL
Weight 21.000000
Country of Manufacture Verenigde Staten
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Gespreid betalen

SprayPay voert voor ons het volledige proces uit voor het gespreid betalen. Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 250,00 tot maar liefst € 3.500,00.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. 
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

 • Inkomsten / lasten toets
 • Identificatie met behulp van IDIN
 • Overeenkomst digitaal accepteren
 • Automatische incasso machtiging afgeven.

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd zal de bestelling worden opgestuurd. SprayPay zal vervolgens het eerste termijnbedrag na 30 dagen afschrijven.

SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Heeft u vragen over SprayPay? Bekijk dan de overzichtelijke FAQ van SprayPay

Benieuwd naar de algemene voorwaarden? Ga naar www.spraypay.nl/algemene-voorwaarden/

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!